top of page

Holiday house in Cap Ferret

Atelier du Pont

Like tree cabins, the house integrates itself into the vegetal landscape perfectly to bring its residents closer to nature, between the Atlantic Ocean and the Bay.


就像樹屋一樣,這座房子完美地融入了植物景觀,讓居民在大西洋和海灣之間更接近大自然。

This vacation home situated in the middle of a stand of strawberry trees, yuccas, and pines was designed to blend into the landscape.


這個度假屋位於草莓樹、絲蘭和松樹的中間,旨在融入景觀。

Like a series of tree cabins, the views from the inside and the sight lines corroborate this relationship to the surrounding natural world.


就像一系列樹屋一樣,內部的景色和視線給予了這種與周圍自然世界的關係。

The house was designed to welcome a large, gregarious family, as a space where everyone can meet and also seek out their own private spaces of quiet.


這座房子的設計目的是歡迎一個大而群居的家庭,作為一個每個人都可以碰面並尋找自己私人安靜空間的空間。

With its wood-clad facades, the home appears to be hiding amidst the pine forest. The mineral interior spaces provide the whole with a sense of brightness, luminosity, and calm.


憑藉其木質外牆,房屋似乎隱藏在松樹林中。 礦產內部空間為整體提供了明亮、明亮和平靜的感覺。